Nieuwsbrief winter 2017

Via deze nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van nieuws en activiteiten van Stichting Elijah Gambia. 
 
 
In november 2017 hebben Ab en Jannie hun vakantie in Gambia doorgebracht. Namens de stichting hebben zij ook feeling gehouden met de scholen, de kerken en de gehandicapte mensen die we als stichting onder onze hoede hebben genomen. 
 
In deze nieuwsbrief vindt u een korte foto impressie van  hun belevenissen. En ook leest u het laatste nieuws vanuit de stichting. 
 
Klaas en Leny hopen in maart 2018 weer naar Gambia af te kunnen reizen. Dan zal er ook weer een ontmoeting plaatsvinden met alle individuele sponsorkinderen. 
 
De jaarlijkse nieuwe foto van uw sponsorkind en hun persoonlijke berichtje of tekening zal daarom niet zoals u gewend bent rond kerst overhandigd worden, maar rond Pasen 2018!
 
 
 
Bij hun bezoek aan de Kings Kid Academy troffen Ab en Jannie een goed functionerende school aan

Voor Mariama is de huur weer betaald. Met Amady is een bezoek gebracht aan de dokter. Hij voelt zich al lange tijd niet goed. Hij heeft medicatie gekregen en we hopen dat hij weer op zal knappen.

Natuurlijk hebben Ab en Jannie ook genoten van hun vakantie!

Klaas en Leny hebben afgelopen oktober de katholieke kids persoonlijk bedankt voor hun inzet voor de stichting. Het bedrag dat zij dit jaar bij elkaar hebben geklust besteden we aan een rolstoelplank voor Amady, zodat hij makkelijker in zijn huisje kan komen. de rolstoelplank is inmiddels aangeschaft en zit in de container onderweg naar Gambia.